Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (FLF) Alm. del

Samling: 2008-09

Spørgsmål 396

Inden et kommende samråd om samrådsspørgsmål BI-BL bedes ministeren oversende den endelige rapport fra CKL-projektet om vandindholdet i kyllingfilet fra 2009 og rapporten fra det tilsvarende projekt i 2006.
Dato: 09-06-2009
Status: Endeligt besvaret

Udvalgsspørgsmål

Dokumentdato: 09-06-2009
Modtaget: 09-06-2009
Omdelt: 09-06-2009

Spm. om oversendelse den endelige rapport fra CKL-projektet om vandindholdet i kyllingfilet fra 2009 og rapporten fra det tilsvarende projekt i 2006, til fødevareministeren

Spm. om oversendelse den endelige rapport fra CKL-projektet om vandindholdet i kyllingfilet fra 2009 og rapporten fra det tilsvarende projekt i 2006, til fødevareministeren (pdf-version)
Html-version
Titel
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål AI: Samrådsspm. om, i hvilket omgang der anvendes proteintilsætning i det såkaldte neutral-marinerede kyllingkød for at øge vandindholdet i kødet, til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål AL: Samrådsspm. om bedre information til forbrugerne om neutralmarinader, til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 238: Spm. om oversendelse af det talepapir, der lå til grund for besvarelsen af FLF alm. del - samrådsspørgsmål AI og AJ om neutralmarinering af kyllingekød, til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 294: Spm. om oversendelse af det talepapir der lå til grund for besvarelsen af FLF alm. del - samrådsspm. AL om neutralmarinader den 25/3-09, til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål BI: Samrådsspm. om redegørelse for Fødevarestyrelsens "Slutrapport om kontrol af vandindhold i kyllingefilet", til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål BJ: Samrådsspm. om fastlagte grænseværdier for indholdet af marinade i slutprodukter, til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål BK: Samrådsspm. om anvendelsen af udtrykket neutral marinade er korrekt og en fuldstændig forbrugervejledning, til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål BL: Samrådsspm. om initativer i forbindelse med overskridelserne af vandindhold i det såkaldt neutral marinerede kyllingekød, til fødevareministeren 09.06.2009