Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (FLF) Alm. del

Samling: 2008-09

Samrådsspørgsmål AI

Ministeren bedes redegøre for, i hvilket omgang der anvendes proteintilsætning i det såkaldte neutral-marinerede kyllingkød for at øge vandindholdet i kødet?
Dato: 06-02-2009
Status: Besvaret
Afholdelse af samrådet: Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 25-02-2009 kl. 14:00
Dokumentdato: 06-02-2009
Modtaget: 06-02-2009
Omdelt: 11-02-2009

Samrådsspm. om, i hvilket omgang der anvendes proteintilsætning i det såkaldte neutral-marinerede kyllingkød for at øge vandindholdet i kødet, til fødevareministeren

Titel
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål AJ: Samrådsspm. om, hvilke tiltag ministeren vil tage for at undgå vildledning af forbrugerne om vandpumpet kyllingekød,, til fødevareministeren 06.02.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål AL: Samrådsspm. om bedre information til forbrugerne om neutralmarinader, til fødevareministeren 26.02.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 238: Spm. om oversendelse af det talepapir, der lå til grund for besvarelsen af FLF alm. del - samrådsspørgsmål AI og AJ om neutralmarinering af kyllingekød, til fødevareministeren 06.02.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 239: Spm. om, hvor mange kontroller der er foretaget af meutralmarinerede kyllingeprodukter i perioden 1. januar 2006 til dags dato fordelt på dansk og udenlandsk kød, til fødevareministeren 06.02.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 240: Spm. om, at arbejde for at fastsætte regler om maksimalt indhold af vand i kødprodukterne, til fødevareministeren 06.02.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 241: Spm. om, hvorfor virksomhederne neutralmarinerer produkterne, til fødevareministeren 06.02.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 242: Spm. om, hvilken virksomhed der har overtrådt mærkningsreglerne i 2005, til fødevareministeren 06.02.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 243: Spm. om, hvorvidt det er muligt at ændre benævnelsen neutralmarinering til en mere retvisende bemævnelse, til fødevareministeren 06.02.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål BI: Samrådsspm. om redegørelse for Fødevarestyrelsens "Slutrapport om kontrol af vandindhold i kyllingefilet", til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål BJ: Samrådsspm. om fastlagte grænseværdier for indholdet af marinade i slutprodukter, til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål BK: Samrådsspm. om anvendelsen af udtrykket neutral marinade er korrekt og en fuldstændig forbrugervejledning, til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål BL: Samrådsspm. om initativer i forbindelse med overskridelserne af vandindhold i det såkaldt neutral marinerede kyllingekød, til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 396: Spm. om oversendelse den endelige rapport fra CKL-projektet om vandindholdet i kyllingfilet fra 2009 og rapporten fra det tilsvarende projekt i 2006, til fødevareministeren 09.06.2009