Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (FLF) Alm. del

Samling: 2008-09

Spørgsmål 238

Vil ministeren i forlængelse af besvarelse af FLF alm. del - samrådsspørgsmål AI og AJ om neutralmarinering af kyllingekød den 25. februar 2009 oversende det talepapir, der lå til grund for besvarelsen?
Dato: 27-02-2009
Status: Endeligt besvaret
Dokumentdato: 25-03-2009
Modtaget: 25-03-2009
Omdelt: 25-03-2009

FLF alm. del - svar på spm. 238, fra fødevareministeren

Svarudkast til spm. 238 [DOK485115] (pdf-version)
Html-version
[Captia] Talepunkt, den oversendte udgave (S) (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 27-02-2009
Modtaget: 27-02-2009
Omdelt: 27-02-2009

Spm. om oversendelse af det talepapir, der lå til grund for besvarelsen af FLF alm. del - samrådsspørgsmål AI og AJ om neutralmarinering af kyllingekød, til fødevareministeren

Titel
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål AI: Samrådsspm. om, i hvilket omgang der anvendes proteintilsætning i det såkaldte neutral-marinerede kyllingkød for at øge vandindholdet i kødet, til fødevareministeren 06.02.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål AJ: Samrådsspm. om, hvilke tiltag ministeren vil tage for at undgå vildledning af forbrugerne om vandpumpet kyllingekød,, til fødevareministeren 06.02.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål AL: Samrådsspm. om bedre information til forbrugerne om neutralmarinader, til fødevareministeren 26.02.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål BI: Samrådsspm. om redegørelse for Fødevarestyrelsens "Slutrapport om kontrol af vandindhold i kyllingefilet", til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål BJ: Samrådsspm. om fastlagte grænseværdier for indholdet af marinade i slutprodukter, til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål BK: Samrådsspm. om anvendelsen af udtrykket neutral marinade er korrekt og en fuldstændig forbrugervejledning, til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Samrådsspørgsmål BL: Samrådsspm. om initativer i forbindelse med overskridelserne af vandindhold i det såkaldt neutral marinerede kyllingekød, til fødevareministeren 09.06.2009
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 396: Spm. om oversendelse den endelige rapport fra CKL-projektet om vandindholdet i kyllingfilet fra 2009 og rapporten fra det tilsvarende projekt i 2006, til fødevareministeren 09.06.2009