Sundhedsudvalget (SUU) Alm. del

Samling: 2020-21

Spørgsmål 1492

Hvis piperin i mængder på over 1,75 mg vurderes som sundhedsskadelige, hvordan vurderes sikkerheden da af en lang række traditionelle fødevarer med et langt højere piperinindhold som f.eks. leverpostej og rullepølse, som indeholder hhv. 14 mg og 21 mg piperin pr. portion?
Dato: 28-06-2021
Status: Endeligt besvaret
Emne: sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse

Endeligt svar

Dokumentdato: 12-08-2021
Modtaget: 12-08-2021
Omdelt: 12-08-2021

SUU alm. del - svar spm. 1492 om, at hvis piperin i mængder på over 1,75 mg vurderes som sundhedsskadelige, hvordan vurderes sikkerheden da af en lang række traditionelle fødevarer med et langt højere piperinindhold som f.eks. leverpostej og rullepølse, fra ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri

svar - SUU alm del spm 1492 (pdf-version)
Html-version

Foreløbigt svar

Dokumentdato: 29-06-2021
Modtaget: 29-06-2021
Omdelt: 29-06-2021

SUU alm. del - foreløbigt svar på spm. 1492 om, at hvis piperin i mængder på over 1,75 mg vurderes som sundhedsskadelige, hvordan vurderes sikkerheden da af en lang række traditionelle fødevarer med et langt højere piperinindhold som f.eks. leverpostej og rullepølse, fra ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri

SUU alm. del - foreløbigt svar på spm. 1492 (pdf-version)
Html-version

Udvalgsspørgsmål

Dokumentdato: 28-06-2021
Modtaget: 28-06-2021
Omdelt: 28-06-2021

Spm. om, at hvis piperin i mængder på over 1,75 mg vurderes som sundhedsskadelige, hvordan vurderes sikkerheden da af en lang række traditionelle fødevarer med et langt højere piperinindhold som f.eks. leverpostej og rullepølse, til ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version