Epidemiudvalget (EPI) Alm. del

Samling: 2020-21

Spørgsmål 110

Ved forrige genåbning var kravet til spiserestauranter 2 kvm pr. siddende gæst og 4 kvm pr. stående gæst - og en meters afstand ryglæn til ryglæn. Og ingen coronapas. Kan ministeren på den baggrund oplyse, a) hvordan så smittetal og smittespredning på spiserestauranter ud dengang? Konkrete tal og grafer udbedes? b) hvad er evidensen for, at der var smitte mellem spisende restaurantgæster til ansatte eller omvendt under sidste åbning? c) hvad er evidensen for, at smitten spredte sig på spiserestauranter under sidste åbning? d) hvad er de konkrete tal for andelen af smittede på spiserestauranter under sidste åbning? e) hvordan fordelte eventuel smitte på spiserestauranter sig over en dag? Her ønskes konkrete tal på tidspunkter koblet sammen med smittetilfælde på restauranter? f) hvad er den sundhedsfaglige begrundelse for, at spisende gæster på en spiserestaurant skal forlade restauranten klokken 22.00 stedet for klokken 24.00? Der udbedes konkrete faglige begrundelser og de beregningsmodeller, der anvendes til at udregne den øgede smittespredning mellem 22.00 og 24.00?
Dato: 09-04-2021
Status: Endeligt besvaret
Emne: COVID-19 pandemien

Endeligt svar

Dokumentdato: 31-05-2021
Modtaget: 31-05-2021
Omdelt: 31-05-2021

EPI alm. del - svar på spm. 110 om afstandskrav på spiserestauranter ift. coronapas, fra sundhedsministeren

EPI alm. del - svar på spm. 110 (D1756740) (pdf-version)
Html-version

Foreløbigt svar

Dokumentdato: 14-04-2021
Modtaget: 14-04-2021
Omdelt: 14-04-2021

EPI alm. del - foreløbigt svar på spm. 110 om afstandskrav på spiserestauranter ift. coronapas, fra sundhedsministeren

EPI alm. del - foreløbigt svar på spm. 110 (pdf-version)
Html-version

Udvalgsspørgsmål

Dokumentdato: 09-04-2021
Modtaget: 09-04-2021
Omdelt: 09-04-2021

Spm. om afstandskrav på spiserestauranter ift. coronapas, til sundhedsministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version