Sundheds- og Ældreudvalget (SUU) Alm. del

Samling: 2019-20

Spørgsmål 1447

Kan ministeren oplyse, om den danske befolkning generelt indtager den nødvendige mængde jod for at undgå stofskiftesygdomme som f.eks. struma, og kunne det overvejes om jod skulle tilsættes andre fødevarer end salt, da der over en årrække er blevet anbefalet at skære ned på saltindtaget?
Dato: 01-07-2020
Status: Endeligt besvaret
Emne: sygdomme og sygdomsbehandling

Endeligt svar

Dokumentdato: 15-09-2020
Modtaget: 15-09-2020
Omdelt: 15-09-2020

SUU alm. del - svar på spm. 1447, om den danske befolkning generelt indtager den nødvendige mængde jod for at undgå stofskiftesygdomme som f.eks. struma, fra sundheds- og ældreministeren

SUU alm. del - svar på spm. 1447 (pdf-version)
Html-version

Foreløbigt svar

Dokumentdato: 25-08-2020
Modtaget: 25-08-2020
Omdelt: 25-08-2020

SUU alm. del - foreløbigt svar på spm. 1447, om den danske befolkning generelt indtager den nødvendige mængde jod for at undgå stofskiftesygdomme som f.eks. struma, fra sundheds- og ældreministeren

SUU alm. del - foreløbigt svar på spm. 1447 (pdf-version)
Html-version

Foreløbigt svar

Dokumentdato: 07-07-2020
Modtaget: 07-07-2020
Omdelt: 07-07-2020

SUU alm. del - foreløbigt svar på spm. 1447, om den danske befolkning generelt indtager den nødvendige mængde jod for at undgå stofskiftesygdomme som f.eks. struma, fra sundheds- og ældreministeren

SUU alm. del - foreløbigt svar på spm. 1447 (pdf-version)
Html-version

Udvalgsspørgsmål

Dokumentdato: 01-07-2020
Modtaget: 01-07-2020
Omdelt: 01-07-2020

Spm., om den danske befolkning generelt indtager den nødvendige mængde jod for at undgå stofskiftesygdomme som f.eks. struma, til sundheds- og ældreministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version