Sundheds- og Ældreudvalget (SUU) Alm. del

Samling: 2017-18

Spørgsmål 951

På Randers Regionshospital vælger mellem 1/3 og ¼ af patienterne den plantebaserede valgmulighed, som tilbydes på hospitalet. Ministeren bedes redegøre for det forhold, at alle offentlige køkkener tilbød en plantebaseret valgmulighed, og mellem 1/3 og ¼ af alle måltider, som blev spist i det offentlige, var et plantebaseret måltid, ligesom det er på Randers Regionshospital, hvor stor en andel af den estimerede økonomiske gevinst ville da kunne realiseres derved, målt i milliarder danske kroner? Der henvises til artiklen ”Skru ned for det animalske og spar sundhedsvæsenet for milliarder” bragt i Magasinet Helse, marts 2018.
Dato: 07-05-2018
Status: Endeligt besvaret
Emne: sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse
Dokumentdato: 04-06-2018
Modtaget: 04-06-2018
Omdelt: 04-06-2018

SUU alm. del - svar på spm. 951 om det forhold, at alle offentlige køkkener tilbød en plantebaseret valgmulighed, og mellem 1/3 og 1/4 af alle måltider, som blev spist i det offentlige, var et plantebaseret måltid, hvor stor en andel af den estimerede økonomiske gevinst ville da kunne realiseres derved, målt i milliarder danske kroner, fra sundhedsministeren

SUU alm. del - svar på spm 951 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 07-05-2018
Modtaget: 07-05-2018
Omdelt: 07-05-2018

MFU spm. om det forhold, at alle offentlige køkkener tilbød en plantebaseret valgmulighed, og mellem 1/3 og 1/4 af alle måltider, som blev spist i det offentlige, var et plantebaseret måltid, hvor stor en andel af den estimerede økonomiske gevinst ville da kunne realiseres derved, målt i milliarder danske kroner, til sundhedsministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version