Miljø- og Fødevareudvalget (MOF) Alm. del

Samling: 2016-17

Spørgsmål 277

Hegnsholt Hønseri ved Lejre har i de senere indgået i et samarbejde med restauranter i København, hvor hønseriet har aftaget biprodukter fra madproduktionen (f.eks. gulerodstoppe) og leveret æg til restauranterne. Samarbejdet er et konkret eksempel på cikulærøkonomi i praksis. Er der hindringer i dag for at en virksomheds restprodukt på fødevareområdet, kan indgå i produktionen af nye fødevarer? Er ministeren enig i, at der er forskel på restprodukter fra produktion og affald? Er ministeren enig i, at regler og kontrol bør indrettes, så denne type samarbejder fremmes?
Dato: 20-12-2016
Status: Endeligt besvaret
Emne: fødevarer
Dokumentdato: 13-01-2017
Modtaget: 13-01-2017
Omdelt: 13-01-2017

MOF alm. del - svar på spm. 277 om der hindringer i dag for at en virksomheds restprodukt på fødevareområdet, kan indgå i produktionen af nye fødevarer m.m., fra miljø- og fødevareministeren

MOF alm. del - svar på spm. 277 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 20-12-2016
Modtaget: 20-12-2016
Omdelt: 20-12-2016

Spm. om der hindringer i dag for at en virksomheds restprodukt på fødevareområdet, kan indgå i produktionen af nye fødevarer m.m., til miljø- og fødevareministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version