Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (FLF) Alm. del

Samling: 2014-15 (1. samling)

Spørgsmål 155

Detailhandlen har lavet en 13-punktsplan, hvor man anerkender fedme som et samfundsproblem. Punkt fire var, at egne opskrifter så vidt muligt indeholder en næringsangivelse (mængde fedt, protein, kulhydrater m.v.), så borgerne har mulighed for at vælge de mere sunde varer til. Ministeren bedes redegøre for, hvilke resultater der foreligger herfra på nuværende tidspunkt
Dato: 27-01-2015
Status: Endeligt besvaret
Emne: fødevarer

Endeligt svar

Dokumentdato: 23-02-2015
Modtaget: 23-02-2015
Omdelt: 23-02-2015

FLF alm. del - svar på spm. 155 om udviklingen i salget af slik og chokolade i de danske butikker over de seneste 5 år m.v., fra fødevareministeren

Udvalgsspørgsmål flf 155 [DOK776211] (pdf-version)
Html-version

Udvalgsspørgsmål

Dokumentdato: 27-01-2015
Modtaget: 27-01-2015
Omdelt: 27-01-2015

Spm. om udviklingen i salget af slik og chokolade i de danske butikker over de seneste 5 år m.v., til fødevareministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version