Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget (ERU) Alm. del

Samling: 2012-13

Spørgsmål 263

Ministeren bedes oplyse, hvilken betydning dansk gastronomi har i forhold til at tiltrække flere turister til Danmark, til at få turisterne til at vende tilbage, og til at få turisterne til at øge deres ressourceforbrug på danske restauranter.
Dato: 22-03-2013
Status: Endeligt besvaret
Emne: turisme og oplevelsesøkonomi
Dokumentdato: 25-04-2013
Modtaget: 25-04-2013
Omdelt: 25-04-2013

ERU alm. del - svar på MFU spm. 263 om, hvilken betydning dansk gastronomi har i forhold til at tiltrække flere turister til Danmark, til at få turisterne til at vende tilbage, og til at få turisterne til at øge deres ressourceforbrug på danske restauranter, fra erhvervs- og vækstministeren

ERU - Spm. 263 alm. del - Svar (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 22-03-2013
Modtaget: 22-03-2013
Omdelt: 22-03-2013

MFU spm. om, hvilken betydning dansk gastronomi har i forhold til at tiltrække flere turister til Danmark, til at få turisterne til at vende tilbage, og til at få turisterne til at øge deres ressourceforbrug på danske restauranter, til erhvervs- og vækstministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version