Det Politisk-Økonomiske Udvalg (PØU) Alm. del

Samling: 2008-09

Spørgsmål 85

Under henvisning til, at ministeren i februar 2008 til journalist Kirsten Marie Juel Jensen, HK Danmark udtalte;"Jeg synes det er rystende, at vi 30 år efter at ligebehandlingsloven blev vedtaget stadig skal trækkes med arbejdsgivere, der fyrer kvinder på grund af graviditet og barsel. Jeg må sige, at det kommer bag på mig, at der er så mange sager. Nu vil jeg sætte ministeriet i gang med at undersøge og kortlægge, hvor mange af den slags sager, de forskellige forbund fører, og hvordan udviklingen i antallet af sager har været. På den måde kan vi se, om der er et særligt mønster i sagerne, og vi kan bruge det som baggrund for at finde ud af, hvad der skal gøres", bedes ministeren oplyse, hvad er der kommet ud af ministerens undersøgelse og kortlægning, og har ministeren fundet ud af, hvad der skal gøres?
Dato: 11-03-2009
Status: Endeligt besvaret
Dokumentdato: 11-03-2009
Modtaget: 11-03-2009
Omdelt: 11-03-2009

Spm. om ministeren kan oplyse, hvad er der kommet ud af ministerens undersøgelse og kortlægning, og har ministeren fundet ud af, hvad der skal gøres, til ministeren for ligestilling

Spm. om ministeren kan oplyse, hvad er der kommet ud af ministerens undersøgelse og kortlægning, og har ministeren fundet ud af, hvad der skal gøres, til ministeren for ligestilling (pdf-version)
Html-version