§ 20-spørgsmål S 57 Om socialrådgivers misbrug af borgeres fortrolige oplysninger.

Til: Justitsminister Peter Hummelgaard (S)
Dato: 04-10-2024
Samling: 2024-25
Status: Anmeldt

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Anmeldelse 04-10-2024
Spørgsmålets ordlyd:
Hvordan agter ministeren at betrygge de borgere, der har fået deres oplysninger misbrugt, og kan ministeren berolige de pågældende med, at de ikke i fremtiden skal frygte repressalier fra eksempelvis fra andre landes myndigheder, kriminelle grupperinger m.v., når deres oplysninger også fremadrettet kan lækkes ustraffet, sådan som det fremgår i artiklen »Misbrugte adgang til tusindvis af tyrkeres oplysninger – frifundet af retten« fra Sjællandske Nyheder den 3. oktober 2024?
Skriftlig begrundelse:
Ingen.
Dokumentdato: 04-10-2024
Modtaget: 04-10-2024
Omdelt: 04-10-2024

Hvordan agter ministeren at betrygge de borgere, der har fået deres oplysninger misbrugt, og kan ministeren berolige de pågældende med, at de ikke i fremtiden skal frygte repressalier fra eksempelvis den tyrkiske regering, når deres oplysninger også fremadrettet kan lækkes ustraffet, sådan som det fremgår i artiklen »Misbrugte adgang til tusindvis af tyrkeres oplysninger – frifundet af retten« fra Sjællandske Nyheder den 3. oktober 2024?

Hvordan agter ministeren at betrygge de borgere, der har fået deres oplysninger misbrugt, og kan ministeren berolige de pågældende med, at de ikke i fremtiden skal frygte repressalier fra eksempelvis den tyrkiske regering, når deres oplysninger også fremadrettet kan lækkes ustraffet, sådan som det fremgår i artiklen »Misbrugte adgang til tusindvis af tyrkeres oplysninger – frifundet af retten« fra Sjællandske Nyheder den 3. oktober 2024? (pdf-version)
Html-version