L 9 Forslag til lov om ændring af lov om luftfart og om ophævelse af lov om forlængelse af Danmarks deltagelse i det skandinaviske luftfartssamarbejde.

(Ændring af safetyafgiften og erstatningsansvarsgrænser, præcisering af bestemmelser vedrørende EU-/EØS-statsborgeres og EU-/EØS-selskabers registrering af luftfartøjer i Danmark m.v.).

Af: Transportminister Thomas Danielsen (V)
Udvalg: Transportudvalget
Samling: 2024-25
Status: 1. beh./Henvist til udvalg

Spørgsmål 2

Vil ministeren yde teknisk bistand til et ændringsforslag, hvormed der stilles krav om inden udgangen af 2026 at gennemføre en midtvejsevaluering af Trafikstyrelsens økonomi og det med forslaget fastsatte niveau for safety-afgiften, så det dermed sikres, at safety-afgiften sænkes igen, så snart balancen i Trafikstyrelsens økonomi er genoprettet?
Dato: 10-10-2024
Status: Ikke besvaret
Emne: lufttrafik
Dokumentdato: 10-10-2024
Modtaget: 10-10-2024
Omdelt: 10-10-2024

Spm. om teknisk bistand til et ændringsforslag, hvormed der stilles krav om inden udgangen af 2026 at gennemføre en midtvejsevaluering af Trafikstyrelsens økonomi og det med forslaget fastsatte niveau for safety-afgiften, så det dermed sikres, at safety-afgiften sænkes igen, så snart balancen i Trafikstyrelsens økonomi er genoprettet

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version