Udlændinge- og Integrationsudvalget (UUI) Alm. del

Samling: 2022-23 (2. samling)

Spørgsmål 443

Vil ministeren – med evt. bidrag fra andre relevante ministre – redegøre for, om det teknisk er muligt at være registreret med dansk bopæl, få oprettet eller opretholde et aktivt CPR-nummer, være registreret som erhvervsaktiv i Danmark i det Centrale Virksomhedsregister (CVR), have aktiv bankkonto i Danmark, aktivt MitID, gyldigt sundhedskort, rejsekort, aktivt danskudstedt fremmed/konventionspas, aktivt dansk kørekort eller et dansk indregistreret køretøj i motorregistret, hvis man som udlænding er udvist og udsendt af Danmark med et gældende indrejseforbud, og man ikke er på tålt ophold eller af andre anerkendelsesværdige årsager opholder sig i Danmark?
Dato: 22-09-2023
Status: Endeligt besvaret
Emne: udvisning og repatriering
Dokumentdato: 20-11-2023
Modtaget: 20-11-2023
Omdelt: 20-11-2023

UUI alm. del - svar på MFU spm. 443 om ministeren – med evt. bidrag fra andre relevante ministre – vil redegøre for, om det teknisk er muligt at være registreret med dansk bopæl, få oprettet eller opretholde et aktivt CPR-nummer, være registreret som erhvervsaktiv i Danmark i det Centrale Virksomhedsregister (CVR), have aktiv bankkonto i Danmark, aktivt MitID, gyldigt sundhedskort, rejsekort, aktivt danskudstedt fremmed/konventionspas, aktivt dansk kørekort eller et dansk indregistreret køretøj i motorregistret, hvis man som udlænding er udvist og udsendt af Danmark med et gældende indrejseforbud, og man ikke er på tålt ophold eller af andre anerkendelsesværdige årsager opholder sig i Danmark?

(20222) UUI alm. del - endeligt svar på spm. 443 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 12-10-2023
Modtaget: 12-10-2023
Omdelt: 12-10-2023

UUI alm. del - foreløbigt svar på MFU spm. 443 om ministeren – med evt. bidrag fra andre relevante ministre – vil redegøre for, om det teknisk er muligt at være registreret med dansk bopæl, få oprettet eller opretholde et aktivt CPR-nummer, være registreret som erhvervsaktiv i Danmark i det Centrale Virksomhedsregister (CVR), have aktiv bankkonto i Danmark, aktivt MitID, gyldigt sundhedskort, rejsekort, aktivt danskudstedt fremmed/konventionspas, aktivt dansk kørekort eller et dansk indregistreret køretøj i motorregistret, hvis man som udlænding er udvist og udsendt af Danmark med et gældende indrejseforbud, og man ikke er på tålt ophold eller af andre anerkendelsesværdige årsager opholder sig i Danmark?

UUI alm. del - foreløbigt svar på spm. 443 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 22-09-2023
Modtaget: 22-09-2023
Omdelt: 22-09-2023

MFU spm. om ministeren – med evt. bidrag fra andre relevante ministre – vil redegøre for, om det teknisk er muligt at være registreret med dansk bopæl, få oprettet eller opretholde et aktivt CPR-nummer, være registreret som erhvervsaktiv i Danmark i det Centrale Virksomhedsregister (CVR), have aktiv bankkonto i Danmark, aktivt MitID, gyldigt sundhedskort, rejsekort, aktivt danskudstedt fremmed/konventionspas, aktivt dansk kørekort eller et dansk indregistreret køretøj i motorregistret, hvis man som udlænding er udvist og udsendt af Danmark med et gældende indrejseforbud, og man ikke er på tålt ophold eller af andre anerkendelsesværdige årsager opholder sig i Danmark?

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version