Udlændinge- og Integrationsudvalget (UUI) Alm. del

Samling: 2022-23 (2. samling)

Spørgsmål 371

Vil ministeren redegøre for, om man i overensstemmelse med Danmarks internationale forpligtelser kan indrette udlændingeloven således, at enhver udlænding fra et tredjeland med tidsubegrænset opholdstilladelse i Danmark, bliver nedgraderet til en tidsbegrænset opholdstilladelse ved dom for et strafbart forhold, ved forfalden offentlig gæld, eller ved modtagelse af sociale ydelser i de tilfælde, hvor der efter Danmarks internationale forpligtelser ikke er mulighed for udvisning?
Dato: 24-08-2023
Status: Endeligt besvaret
Emne: ophold og visum
Dokumentdato: 19-09-2023
Modtaget: 19-09-2023
Omdelt: 19-09-2023

UUI alm. del - svar på MFU spm. 371 om ministeren vil redegøre for, om man i overensstemmelse med Danmarks internationale forpligtelser kan indrette udlændingeloven således, at enhver udlænding fra et tredjeland med tidsubegrænset opholdstilladelse i Danmark, bliver nedgraderet til en tidsbegrænset opholdstilladelse ved dom for et strafbart forhold, ved forfalden offentlig gæld, eller ved modtagelse af sociale ydelser i de tilfælde, hvor der efter Danmarks internationale forpligtelser ikke er mulighed for udvisning?

UUI alm. del - svar på spm. 371 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 24-08-2023
Modtaget: 24-08-2023
Omdelt: 24-08-2023

MFU spm. om ministeren vil redegøre for, om man i overensstemmelse med Danmarks internationale forpligtelser kan indrette udlændingeloven således, at enhver udlænding fra et tredjeland med tidsubegrænset opholdstilladelse i Danmark, bliver nedgraderet til en tidsbegrænset opholdstilladelse ved dom for et strafbart forhold, ved forfalden offentlig gæld, eller ved modtagelse af sociale ydelser i de tilfælde, hvor der efter Danmarks internationale forpligtelser ikke er mulighed for udvisning?

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version