Forsvarsudvalget (FOU) Alm. del

Samling: 2021-22

Spørgsmål 335

Hvad er retningslinjerne og ønskerne for maden til Forsvarets ansatte både under udsendelse og på kasernerne - er det hensigten at sikre en varieret, sund og nærende kost, som smager godt og også inddrager hensyn til den grønne omstilling eller økologi? Sikres dette bedst ved f.eks. at ansætte eget køkkenpersonale og sikre den nødvendige økonomi?
Dato: 16-09-2022
Status: Endeligt besvaret
Emne: forsvaret

Endeligt svar

Dokumentdato: 27-09-2022
Modtaget: 27-09-2022
Omdelt: 28-09-2022

FOU alm. del - svar på spm. 335 om retningslinjerne og ønskerne for maden til Forsvarets ansatte både under udsendelse og på kasernerne, fra forsvarsministeren

FOU alm. del - svar på spm. 335 (pdf-version)
Html-version

Udvalgsspørgsmål

Dokumentdato: 16-09-2022
Modtaget: 16-09-2022
Omdelt: 16-09-2022

Spm. om retningslinjerne og ønskerne for maden til Forsvarets ansatte både under udsendelse og på kasernerne, til forsvarsministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version