Miljø- og Fødevareudvalget (MOF) Alm. del

Samling: 2020-21

Spørgsmål 1002

Vil ministeren med henblik på et eventuelt kommende samråd redegøre for, hvilke barrierer der er for, at små virksomheder kan starte bæredygtig produktion af plantebaseret kost? Er det f.eks. en barriere, at man skal stille depositum, at tilladelser kun gives for 5 år, eller at myndighedernes sagsbehandlingstider kan være op til 1 år?
Dato: 04-03-2021
Status: Endeligt besvaret
Emne: fødevarer

Endeligt svar

Dokumentdato: 30-03-2021
Modtaget: 30-03-2021
Omdelt: 30-03-2021

MOF alm. del - svar på spm. 1002 om, hvilke barrierer der er for, at små virksomheder kan starte bæredygtig produktion af plantebaseret kost, fra ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri

MOF alm. del - svar på spm. 1002 (pdf-version)
Html-version

Udvalgsspørgsmål

Dokumentdato: 04-03-2021
Modtaget: 04-03-2021
Omdelt: 04-03-2021

Spm. om, hvilke barrierer der er for, at små virksomheder kan starte bæredygtig produktion af plantebaseret kost, til ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version