§ 20-spørgsmål S 619 Om det er realistisk at etablere et modtagecenter uden for Europa sammen med EU.

Til: Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S)
Dato: 24-01-2020
Samling: 2019-20
Status: Besvaret, endeligt

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Anmeldelse 24-01-2020
Endelig besvarelse 29-01-2020
Spørgsmålets ordlyd:
Mener ministeren fortsat, at det er realistisk at etablere et modtagecenter uden for Europa sammen med EU, når EU’s egen flygtningekommissær, Ylva Johansson, så sent som i december måned sagde, at »Jeg synes, det er en urealistisk idé. Der udestår en masse spørgsmål og juridiske implikationer, som jeg ikke kan se en praktisk løsning på i dag«, efter netop et møde med ministeren om muligheden for et modtagecenter uden for Europa?
Skriftlig begrundelse:
Ingen.
Dokumentdato: 24-01-2020
Modtaget: 24-01-2020
Omdelt: 24-01-2020

Mener ministeren fortsat, at det er realistisk at etablere et modtagecenter uden for Europa sammen med EU, når EU’s egen flygtningekommissær, Ylva Johansson, så sent som i december måned sagde følgende: »Jeg synes, det er en urealistisk idé. Der udestår en masse spørgsmål og juridiske implikationer, som jeg ikke kan se en praktisk løsning på i dag« efter netop et møde med ministeren om muligheden for et modtagecenter uden for Europa?

Mener ministeren fortsat, at det er realistisk at etablere et modtagecenter uden for Europa sammen med EU, når EU’s egen flygtningekommissær, Ylva Johansson, så sent som i december måned sagde følgende: »Jeg synes, det er en urealistisk idé. Der udestår en masse spørgsmål og juridiske implikationer, som jeg ikke kan se en praktisk løsning på i dag« efter netop et møde med ministeren om muligheden for et modtagecenter uden for Europa? (pdf-version)
Html-version