L 72 Forslag til lov om ændring af lov om arbejdsmarkedsuddannelser m.v., lov om forberedende voksenundervisning og ordblindeundervisning for voksne, lov om Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag, lov om godtgørelse og tilskud til befordring ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse og forskellige andre love.

(Styrket og mere fleksibel voksen-, efter- og videreuddannelse og flytning af administrationen af VEU-godtgørelsen m.v. til Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag).

Af: Undervisningsminister Merete Riisager (LA)
Udvalg: Undervisningsudvalget
Samling: 2018-19 (1. samling)
Status: Stadfæstet

Spørgsmål 4

Har det været oplyst eller angivet som en forudsætning under VEU-trepartsforhandlingerne eller i forbindelse med indgåelsen af trepartsaftalen, at opnåelse af statens voksenuddannelsesstøtte (SVU) til de nye fvu-fag vil være afhængigt af, at man minimum deltager i to moduler, samt at uddannelsen skal afvikles som fuldtidsundervisning, hvorved fx deltidsansatte ikke vil kunne opnå SVU, og at en ændring heraf vil forudsætte tilvejebringelse af ekstra finansiering?
Dato: 12-11-2018
Status: Endeligt besvaret
Emne: voksen- og efteruddannelse
Dokumentdato: 28-11-2018
Modtaget: 28-11-2018
Omdelt: 28-11-2018

L 72 - svar på spm. 4 om oplysning om, at opnåelse af SVU til de nye fvu-fag vil være afhængigt af, at man minimum deltager i to moduler, og at uddannelsen skal afvikles som fuldtidsundervisning, fra undervisningsministeren

svar på spm (pdf-version)
Html-version
svar på spm (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 12-11-2018
Modtaget: 12-11-2018
Omdelt: 12-11-2018

Spm. om oplysning om, at opnåelse af SVU til de nye fvu-fag vil være afhængigt af, at man minimum deltager i to moduler, og at uddannelsen skal afvikles som fuldtidsundervisning, til undervisningsministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version