Miljø- og Fødevareudvalget (MOF) Alm. del

Samling: 2018-19 (1. samling)

Spørgsmål 46

Vil ministeren redegøre for Fødevarestyrelsens nuværende strategi for kontrol af fedtprocenter i kødfars og nøglehulsmærkede produkter samt udviklingen heri de seneste fem år, herunder virksomhedernes rolle heri?
Dato: 09-10-2018
Status: Endeligt besvaret
Emne: fødevaresikkerhed og fødevarekontrol
Dokumentdato: 05-11-2018
Modtaget: 05-11-2018
Omdelt: 05-11-2018

MOF alm. del - svar på spm. 46 om Fødevarestyrelsens nuværende strategi for kontrol af fedtprocenter i kødfars og nøglehulsmærkede produkter m.m., fra miljø- og fødevareministeren

MOF alm. del - svar på spm. 46 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 09-10-2018
Modtaget: 09-10-2018
Omdelt: 09-10-2018

Spm. om Fødevarestyrelsens nuværende strategi for kontrol af fedtprocenter i kødfars og nøglehulsmærkede produkter m.m., til miljø- og fødevareministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version