Skulle vi nu ikke lige lade den her proces køre stille og roligt, få det her lovforslag frem og så få en seriøs drøftelse om det.
Regeringen har jo ikke foreslået noget endnu.
Det er min fornemmelse, at der er ret mange myter i den her debat.
Det handler om at finde en balance.
Jeg er et hundrede procent enig i, at vi skal respektere vores grundlæggende ret til privatliv.
Alligevel er det jo sådan, at man har mulighed for efterfølgende mod en retskendelse, hvis jeg var mistænkt for noget meget, meget alvorligt, for det er jo ikke nogen bananstat vi, lever i, f.eks.
at kunne indhente masteoplysninger på min mobiltelefon, så man kan se, hvor jeg har færdedes.
Det er jo ikke sådan, at man logger indholdet af mine mobilsamtaler, men man vil kunne se via den teknologi, som jeg går rundt og bruger med min mobiltelefon, hvor jeg har været, hvis ellers man kan få en dommers ord for, at det skal man kunne se, hvis begivenheden er alvorlig nok.
Det synes jeg er fornuftigt.
Det, der er vores politiske motiv – nu gentager jeg det igen – det, der er det politiske motiv, er at sikre os, at det, vi kan i dag i forhold til f.eks.
mobiltelefoner, kan vi også fremadrettet, når teknologierne skifter – når teknologierne skifter.
Så det er ikke båret af en ambition om, at vi skal tættere ind på folks privatliv, eller vi skal ind og se, hvad de har søgt på internettet.
Det er båret af det, vi allerede gør med respekt for teknologiskift, men vi kan vende tilbage til det, når der er et ordentligt grundlag at diskutere det på.