Miljø- og Fødevareudvalget (MOF) Alm. del

Samling: 2015-16

Spørgsmål 218

Mener ministeren, at oplagring af svinekød samt udvidelse af produktionen af samme er den rigtige måde at skabe økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed på i landbruget, og anerkender ministeren herunder, at en stigning i produktionen af svin medfører en stigning i udledningen af drivhusgasser og natur- og vandmiljøskadelige stoffer, samt at en nedgang i produktionen medfører en stigning i priserne for svinekød, og en større produktion af svin omvendt betyder en lavere pris med dårligere økonomi hos svinebønder til følge?
Dato: 25-11-2015
Status: Endeligt besvaret
Emne: dyr og dyrevelfærd

Endeligt svar

Dokumentdato: 21-12-2015
Modtaget: 21-12-2015
Omdelt: 21-12-2015

MOF alm. del - svar på spm. 218 om oplagring af svinekød m.m. er den rigtige måde at skabe økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed på i landbruget, fra miljø- og fødevareministeren

MOF alm. del - svar på spm. 218 (pdf-version)
Html-version

Udvalgsspørgsmål

Dokumentdato: 25-11-2015
Modtaget: 25-11-2015
Omdelt: 25-11-2015

Spm. om oplagring af svinekød m.m. er den rigtige måde at skabe økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed på i landbruget, til miljø- og fødevareministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version