Man kan jo spørge så mange gange, man vil.
Altså, når svaret præcist er givet, kan jeg jo bare svare en gang til.
Det er jo i virkeligheden et lidt sjovt sted at starte, fordi man burde have en diskussion om, hvad det egentlig var for et resultat, der kom ud af Københavnstopmødet, og hvordan vi bringer det videre.
Med al respekt for spørgsmålet tror jeg ikke, at det springende punkt for den videre proces i kampen mod den globale opvarmning er spørgsmålet om fem danske klimaattacheer.
Det er måske et meget sjovt hjørne at starte i.
Jeg siger, at vi fører et aktivt klimadiplomati.
Det gør vi i 2010.
Det sikrer vi ressourcer til, det sikrer vi mandskab til.
Vi har foreløbig forlænget de her klimaattacheers ansættelse til udgangen af første kvartal, ligesom vi har forlænget klimasekretariatets ansættelse, og i årets første periode samler vi op på resultaterne fra Københavnstopmødet, har en dialog med FN, jeg har selv allerede haft et antal samtaler med FN's generalsekretær efter Københavnstopmødet, og med Mexico for at designe, hvordan Danmark og Mexico løfter den her opgave bedst.
Jeg antydede f.eks.
før, at det kunne være, at det var relevant at styrke vores klimadiplomatiske tilstedeværelse i Mexico.
Så det er jo ikke, fordi jeg står her og siger, at vi ikke skal føre noget aktivt klimadiplomati, men at koble det hele sammen og sige, at medmindre man lige nu og her har besluttet sig for, at der også skal være en klimadiplomat i Moskva i december næste år, så har man svigtet den her opgave, er altså at gå ned i detaljen frem for at starte med analysen.
Så jeg vil glæde mig til den forespørgselsdebat, der er anmeldt.