Sundhedsudvalget (SUU) Alm. del

Samling: 2009-10

Samrådsspørgsmål AW

Hvad er ministeren holdning til, at Sikkerhedsstyrelsens besluttede ikke at offentliggøre rapporten om solariers overholdelse af standarder for ikke at gøre danskerne "ængstelige", men alene at forelægge data for brancheforeningen, Dansk Solarie Forening og ikke sikre en handlingsplan for hurtig opfølgning og kontrol af branchens overtrædelser? Ministeren bedes endvidere redegøre for hvad ministeren mener om den frivillige certificeringsordning som eksisterer på solarieområdet og hvad ministeren fremadrettet vil gøre for at sikre danskerne bedre sikkerhed, når de benytter solarier i Danmark, herunder for om ministeren agter at arbejde for mere kontrol af solariebranchen.
Dato: 26-04-2010
Status: Besvaret
Afholdelse af samrådet: Sundhedsudvalget 27-05-2010 kl. 14:00
Dokumentdato: 26-04-2010
Modtaget: 26-04-2010
Omdelt: 26-04-2010

Samrådsspm. om Sikkerhedsstyrelsens beslutning om ikke at offentliggøre rapporten om solariers overholdelse af standarder for ikke at gøre danskerne "ængstelige", til økonomi- og erhvervsministeren og indenrigs- og sundhedsministeren

Samrådsspm. om Sikkerhedsstyrelsens beslutning om ikke at offentliggøre rapporten om solariers overholdelse af standarder for ikke at gøre danskerne "ængstelige", til økonomi- og erhvervsministeren og indenrigs- og sundhedsministeren (pdf-version)
Html-version