Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (FLF) Alm. del

Samling: 2009-10

Spørgsmål 212

Fødevarestyrelsen har i publikationen "Sund mad på arbejde - fra målsætning til handling" defineret "et væsentligt udbud af økologiske fødevarer" som en gennemsnitlig andel på minimum 30 pct. økologi. Publikationen tager udgangspunkt i cirkulæret om personalekantiner. Betyder finansministerens tidligere svar vedrørende en definition af "et væsentligt udbud" et tilbagetog i forhold til Fødevarestyrelsens tolkning?
Dato: 23-02-2010
Status: Endeligt besvaret

Endeligt svar

Dokumentdato: 08-03-2010
Modtaget: 08-03-2010
Omdelt: 08-03-2010

FLF alm. del - svar på spm. 212, fra finansministeren

svar på FLF spm 212 (pdf-version)
Html-version

Udvalgsspørgsmål

Dokumentdato: 23-02-2010
Modtaget: 23-02-2010
Omdelt: 23-02-2010

Spm. om Fødevarestyrelsens publikation: "Sund mad på arbejde - fra målsætning til handling", til finansministeren

Spm. om Fødevarestyrelsens publikation: "Sund mad på arbejde - fra målsætning til handling", til finansministeren (pdf-version)
Html-version