Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (FLF) Alm. del

Samling: 2009-10

Spørgsmål 193

Kan ministeren bekræfte, at anvendelse af teknikkerne mekanisk tenderiseret, tenderization eller needling alle medvirker til at reducere kød holdbarhed?
Dato: 08-02-2010
Status: Endeligt besvaret

Endeligt svar

Dokumentdato: 05-03-2010
Modtaget: 05-03-2010
Omdelt: 05-03-2010

FLF alm. del - svar på spm. 193, fra fødevareministeren

Besvarelse af FLF alm. del - spm. 193 [DOK61777] (pdf-version)
Html-version

Udvalgsspørgsmål

Dokumentdato: 08-02-2010
Modtaget: 08-02-2010
Omdelt: 08-02-2010

Spm. om at anvendelse af teknikkerne mekanisk tenderiseret, tenderization eller needling alle medvirker til at reducere kød holdbarhed, til fødevareministeren