Boligudvalget (BOU) Alm. del

Samling: 2009-10

Samrådsspørgsmål AX

Vil ministeren redegøre for, om det indgår i regeringens overvejelser, at forpligte almennyttige boligforeninger til at stille krav om oprettelse af uddannelsespladser hos de virksomheder som de almennyttige boligforeninger køber ydelser hos, og at de almennyttige boligforeninger hvert år i forbindelse med regnskabsaflæggelsen forpligtes til at redegøre for deres initiativer og resultater i forhold til at medvirke til oprettelsen af uddannelsespladser? Det kunne f.eks. være i form en politisk aftale mellem regeringen og de almennyttige boligforeninger.
Dato: 06-05-2010
Status: Besvaret
Afholdelse af samrådet: Boligudvalget 01-06-2010 kl. 13:15
Dokumentdato: 06-05-2010
Modtaget: 06-05-2010
Omdelt: 06-05-2010

Samrådsspm. om ministerens redegørelse for, om det indgår i regeringens overvejelser, at forpligte almennyttige boligforeninger til at stille krav om oprettelse af uddannelsespladser hos de virksomheder som de køber ydelser hos, til socialministeren

Samrådsspm. om ministerens redegørelse for, om det indgår i regeringens overvejelser, at forpligte almennyttige boligforeninger til at stille krav om oprettelse af uddannelsespladser hos de virksomheder som de køber ydelser hos, til socialministeren (pdf-version)
Html-version