Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (FLF) Alm. del

Samling: 2008-09

Bilag 39

Orientering om handlingsplan for kødkontrollen
Dokumentdato: 06-11-2008
Modtaget: 06-11-2008
Omdelt: 06-11-2008

Orientering om handlingsplan for kødkontrollen

ministerbrev_orientering_handlingsplan_kødkontrol (pdf-version)
Html-version
Handlingsplan kødkontrol (pdf-version)
Html-version
Titel
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 223: Spm. om forventninger til en modernisering af kødkontrollen, til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 224: Spm. om udgifterne til kødkontrollen , til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 339: Spm. om den estimerede procentvise udvikling i branchens samlede udgifter til kødkontrollen fra 2007 til 2008 sammenlignet med henholdsvis 2005 til 2006 og 2006 til 2007, til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 340: Spm. om, hvornår der introduceres incitamenter, som dels sikrer at myndighederne får styr på udgifterne til kødkontrollen, til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 341: Spm. om slagteriernes udgift pr. slagtet dyr (kreatur, svin, fjerkræ) til kødkontrollen i Danmark og den tilsvarende pris i udvalgte relevante kødeksporterende lande i EU, til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 461: Spm. om, hvad det betyder for de danske slagteriers konkurrenceevne i forhold til udlandet, at kødkontroludgifterne vokser, til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 462: Spm. om, de meget høje udgifter til kødkontrollen gør det mere eller mindre attraktivt, at eksportere danske slagtesvin og dermed arbejdspladser ud af landet, til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 463: Spm. om, at sikre, at både myndigheder og medarbejdere i kødkontrollen føler ansvar og får incitament til at nedbringe udgifterne til kontrollen, til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 494: Spm. om hvordan en model for opkrævning af udgifterne til slagteriernes kødkontrol via en fast og international konkurrencedygtig sats pr. slagtning kan udformes og implementeres, til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 495: Spm. om hvad den udgift, som Fødevarestyrelsen forventede at pålægge slagterierne for kødkontrollen på slagterierne i 2008, var pr. 31. december 2007, samt hvad udgiften aktuelt forventes at blive for 2008, til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 513: Spm. om, hvilke konkrete initiativer ministeren påtænker at iværksætte for at sikre en omkostningseffektiv udnyttelse af ressourcerne i forbindelse med kødkontrollen på slagterierne, til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 9: Spm. om hvorledes man i Holland udfører kødkontrollen på svineslagterierne m.v., til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2008-09 - Bilag 37: Pressemeddelelse fra Fødevareministeriet: Kødkontrollen på slagterierne effektiviseres 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 61: Spm. om hvad gennemsnitsomkostningen per slagteenhed for svin alt andet lige vil være i henholdsvis 2009, 2010 og 2011 m.v., til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 62: Spm. om, hvad gennemsnitsomkostningen per slagteenhed for kreaturer alt andet lige vil være i henholdsvis 2009, 2010 og 2011 m.v., til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2008-09 - Spørgsmål 63: Spm. om, hvad gennemsnitsomkostningen per slagteenhed for fjerkræ alt andet lige vil være i hhv. 2009, 2010 og 2011 m.v., til fødevareministeren 06.11.2008
FLF, Alm.del - 2008-09 - Bilag 116: Orientering om visuel kødkontrol, fra fødevareministeren 05.01.2009