Arbejdsmarkedsudvalget (AMU) Alm. del

Samling: 2008-09

Samrådsspørgsmål F

Ministeren bedes redegøre for, hvad regeringen vil gøre for at nedbringe støjbelastningen for børn, pædagoger og lærere i daginstitutioner og folkeskoler. Ministeren bedes herunder redegøre for: - hvad regeringen vil gøre for at forbedre arbejdsmiljøet, så færre børn, pædagoger og lærere uden mulighed for brug af høreværn, mv. udsættes for belastende støj og taber i trivsel, motivation og kreativitet og i stedet risikerer stress, hjertekarsygdomme og i værste fald død. · hvad regeringen vil gøre for, at børns indlæring i daginstitutioner og folkeskoler ikke hæmmes af støjbelastninger, · hvad regeringen vil gøre for at undgå at støj i særlig grad belaster læringssvage børn, da de hæmmes mere i indlæring i støjfyldt miljø end velbegavede børn.
Dato: 24-11-2008
Status: Besvaret
Afholdelse af samrådet: Arbejdsmarkedsudvalget 14-01-2009 kl. 09:15
Dokumentdato: 24-11-2008
Modtaget: 24-11-2008
Omdelt: 24-11-2008

Samrådsspm. om, hvad regeringen vil gøre for at nedbringe støjbelastningen for børn, pædagoger og lærere i daginstitutioner og folkeskoler, til beskæftigelsesministeren

Samrådsspm. om, hvad regeringen vil gøre for at nedbringe støjbelastningen for børn, pædagoger og lærere i daginstitutioner og folkeskoler, til beskæftigelsesministeren (pdf-version)
Html-version