Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (FLF) Alm. del

Samling: 2007-08 (2. samling)

Samrådsspørgsmål AI

Vil ministeren redegøre for salmonellaepidemiens omfang og skader samt oplyse om, hvilke initiativer regeringen har iværksat for at stoppe epidemien?
Dato: 10-07-2008
Status: Besvaret
Afholdelse af samrådet: Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 12-08-2008 kl. 13:00

Filer

Dokumentdato: 10-07-2008
Modtaget: 10-07-2008
Omdelt: 11-07-2008

Spm. om salmonellaepidemiens omfang og skader, til fødevareministeren

Titel
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 419: Spm. om at oversende det talepapir, der lå til grund for besvarelsen af FLF alm. del - samrådsspm AI, AJ, AK, AL, AM, AN og AR den 12. august 2008, til fødevareministeren 14.08.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 420: Spm. om at oversende en redegørelse for forekomst af salmonella i de største samhandelslande, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 421: Spm. om forskel på prøve- og sagsforløbet ved dansk og udenlandsk kød, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 422: Spm. om en oversigt over forekomst af salmonella i dansk og udenlandsk kød opgjort på kategorierne kvæg, svin og fjerkræ, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 423: Spm. om kommentar til ministeren for sundhed og forebyggelses besvarelse af spørgsmål nr. S 2151, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 424: Spm. om, hvorfor der gik så relativt lang tid, før det salmonella Dublin inficerede kød fra Hadsund Kreaturslagteri blev trukket tilbage, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 425: Spm. om at bekræfte, at holdbarhedsdatoen for fersk kød ofte er udløbet inden de 10 dage før salmonellainficeret kød tilbagetrækkes, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 426: Spm. om der fra dansk side forskes i metoder til bekæmpelse af forekomst af salmonella i kød, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 427: Spm. om, hvilke analysemetoder, der anvendes til at spore forekomst af salmonella i Sverige, Finland og Norge, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 428: Spm. om udviklingen i omkostningerne til salmonellakontrollen siden 2001, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 429: Spm. om, hvorfor ministeren finder, at case by case kontrol er bedre end forhåndsanmeldelse, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 430: Spm. om, hvor mange sygdomstilfælde, der skal til, før der er tale om en epidemi, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 431: Spm. om alle danske importører kan stille krav om dokumentation for salmonellafrit kød, uden det betragtes som en handelshindring, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 432: Spm. om der i Sverige er flere salmonellasygdomstilfælde end i Danmark til trods for en lavere forekomst af salmonella, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 433: Spm. om, hvorvidt der findes metoder uden anvendelse af kemikalier til at fjerne salmonella i færdigvarer, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 434: Spm. om, hvor stor en andel af det danske kyllingekød, der bliver kontrolleret for salmonella, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 435: Spm. om, hvor stor en andel af udenlandsk kød, der bliver kontrolleret for salmonella fordelt på kategorierne kvæg, svin og fjerkræ, til fødevareministeren 10.07.2008
FLF, Alm.del - 2007-08 (2. samling) - Spørgsmål 436: Spm. om de typiske årsager til en salmonellainfektion, til fødevareministeren 10.07.2008