Socialudvalget (SOU) Alm. del

Samling: 2006-07

Samrådsspørgsmål A

Ministeren bedes redegøre for den aktuelle sag om fire nigerianske teenagepiger, som er blevet anholdt i forbindelse med prostitution, og som angiveligt er ofre for menneskehandel, herunder redegøre for myndighedernes behandling af pigerne og det videre forløb. Der henvises i den forbindelse bl.a. til omtalen i Berlingske Tidende den 20. oktober, Politiken den 18. oktober, Jyllands-Posten den 18. oktober og flere artikler i Nyhedsbrevet 3F. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske af Lone Dybkjær (RV)
Dato: 23-10-2006
Status: Ikke besvaret
Dokumentdato: 23-10-2006
Modtaget: 23-10-2006
Omdelt: 23-10-2006

Samrådsspm. om ministerens redegørelse for den aktuelle sag om fire nigerianske teenagepiger, som er blevet anholdt i forbindelse med prostitution, og som angiveligt er ofre for menneskehandel m.v., til socialministeren og integrationsministeren

Samrådsspm. om ministerens redegørelse for den aktuelle sag om fire nigerianske teenagepiger, som er blevet anholdt i forbindelse med prostitution, og som angiveligt er ofre for menneskehandel m.v., til socialministeren og integrationsministeren (pdf-version)
Html-version