Arbejdsmarkedsudvalget (AMU) Alm. del

Samling: 2006-07

Samrådsspørgsmål B

Ministeren bedes redegøre for situationen med udstationeret østeuropæisk arbejdskraft på danske byggepladser. Herunder bedes ministeren redegøre for: 1) myndighedernes indsats for at skabe et overblik over antallet af udstationerede, og hvor mange udstationerede, der arbejder på danske byggepladser 2) ministerens svar på henvendelse fra Byggefagenes Samvirke i København fra september 2006, og ministerens holdning til forslagene i nævnte henvendelse vedrørende flere ressourcer til politi og anklagemyndighed, bedre registrering og godkendelsesordning, mere synlighed i forbindelse med byggeprojekter, og udvidet straframme 3) opfølgningen på EU kommissionens retningslinjer vedrørende udstationering fra april i år.
Dato: 25-10-2006
Status: Besvaret
Dokumentdato: 25-10-2006
Modtaget: 25-10-2006
Omdelt: 25-10-2006

Samrådsspm. om redegørelse for situationen med udstationeret østeuropæisk arbejdskraft på danske byggepladser, til beskæftigelsesministeren

Samrådsspm. om redegørelse for situationen med udstationeret østeuropæisk arbejdskraft på danske byggepladser, til beskæftigelsesministeren (pdf-version)
Html-version