Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (FLF) Alm. del

Samling: 2005-06

Spørgsmål 81

Virksomhedernes egenkontrolsystemer er bygget op omkring identifikation, forebyggelse og håndtering af sundhedsrisici. Fødevarekontrollen er riskobaseret og koncentreret omkring egenkontrollen. Hvilke systemer har virksomhederne til at forebygge vildledning af forbrugerne, og hvordan vil ministeren i fremtiden sikre, at kontrollen med vildledning er højt prioriteret i kontrollen?
Dato: 30-11-2005
Status: Endeligt besvaret

Endeligt svar

Dokumentdato: 08-12-2005
Modtaget: 08-12-2005
Omdelt: 08-12-2005

FLF alm. del - svar på spm. 81, fra familie- og forbrugerministeren

05-81 (pdf-version)
Html-version

Udvalgsspørgsmål

Dokumentdato: 30-11-2005
Modtaget: 30-11-2005
Omdelt: 30-11-2005

Spm. om, hvordan vil ministeren i fremtiden sikre, at kontrollen med vildledning er højt prioriteret i kontrollen m.v., til familie- og forbrugerministeren