Jeg kan godt forstå, at ministeren havde brug for rigtig mange ord.
For nu står jeg her med et kort fra artiklen tilbage i oktober, som jo meget klart viser, at dem, der tjener på, at man indfører sådan en flad boligtopskat, som regeringen foreslår, er boligejere i Hørsholm, Rudersdal, Lyngby-Tårbæk, Gentofte og Frederiksberg Kommuner og jo ikke i det brede land.
Sådan set har jeg været rimelig enig med ministeren, i hvert fald i den forrige regering, for da sagde skatteminister Karsten Lauritzen, i forbindelse med at regeringen dengang fastholdt en højere skat på de dyreste boliger, at det gjorde man, fordi – citat – det ville være skævt at fjerne det.
Det er jo sådan set det, vi diskuterer i dag, og derfor vil jeg bare gerne spørge ministeren igen, om ministeren ikke mener, at det, at man fjerner den boligtopskat, som er der i dag, vil betyde en større skævvridning af landet.
Det er ikke noget med, at man kan argumentere, for det er jo sådan, det er.
Og det er sådan set også det, som spørgsmålet går på i dag.
Så ministeren må stå på mål for, hvorvidt det, man foreslår, også vil betyde en skævvridning af landet, faktisk i modsætning til det, som man siger er målet for regeringen.
Så har ministeren ændret holdning, eller mener ministeren nu, fordi der er kommet nogle andre partier ind i regeringen, at det ikke længere er så skævt?
Det er vel de to ting, som ministeren skal svare på.