Senest opdateret: 26. september 2024
Invitation til SPIS\BAR
–
en innovationskonference om upcycling af
sidestrømme
Kære medlemmer af Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg
Madspildstænketanken
ONE\THIRD
ønsker at sætte fokus på
innovation og nye løsninger til at
reducere og forebygge madspild og fødevaretab.
ONE\THIRD har tidligere faciliteret innovationskonferencen
’SPIS\BAR’,
hvor der blev stillet skarpt
på, hvordan man fremmer innovation i madspildsløsninger og sikrer, at flere får gavn af nye og
eksisterende løsninger (link).
Tænketanken afholder i efteråret 2024 en ny SPIS\BAR-konference, hvor det overordnede tema er
innovationsmuligheder for recirkulering og upcycling af sidestrømme i
fødevareproduktionen.
ONE\THIRD bidrager derigennem til at implementere
Fødevareministeriets nationale madspildsstrategi (initiativ
nr. 2).
Konferencen samler en række relevante aktører i forhold til madspild og
fødevaretab og vil fungere som en fysisk arena for erfaringsudveksling og vidensdeling samt
netværksopbygning.
Vi vil gerne invitere Miljø- og Fødevareudvalgets medlemmer til at deltage.
•
•
•
•
•
Hvem: Tænketanken ONE\THIRD.
Hvad: Innovationskonference om madspild med fokus på upcycling af sidestrømme.
Hvor: København
–
Kødbyen, Cph Foodspace, Slagtehusgade 11.
Hvornår: Onsdag den 30. oktober kl. 13.00
–
16.00.
Hvordan: Billetter via tilmeldingslink
her.
Mvh Louise Gade
Bestyrelsesformand for ONE\THIRD og Executive Vice President i Salling Group
Tænketank om Forebyggelse af Madspild og Fødevaretab
www.onethird.dk
C/o Fødevareministeriet:
Holdbergsgade 6 | 1057 København K
1