Invitation til konference:
Social bæredygtighed i den
danske fødevaresektor
Mennesket bag maden -
Er grisen og guleroden vigtigere
end mennesket, der producerer den?
Bæredygtighed er kommet på menuen. Vi bekymrer os om, hvordan grisen og
guleroden er produceret - og det er rigtig godt! Men bæredygtighed inkluderer også
et socialt perspektiv, der blandt andet handler om lighed og ordentlige vilkår.
Hvordan smager gode arbejdsvilkår?
Flere dele af fødevaresektoren oplever
udfordringer med fastholdelse af medarbejdere, mangel på tilslutning til uddannelser,
problemer med rekruttering og fortællinger om dårlige vilkår og usund kultur.
Sted: Christiansborg, Pro D
Tid: 12. december 2023 kl 12.45-16.00
Tænketanken Frej
inviterer til konference om social bæredygtighed i den danske
fødevaresektor. Med inputs fra vidensfolk, erhvervet, praktikere, meningsdannere og
organisationer byder dagen på indsigt i udfordringerne og samtale om- samt
inspiration til, hvordan vi på tværs af aktører kan skabe bedre arbejdsvilkår og -
kultur i branchen.
se program for dagen
tilmeld dig her