Virkemidler til reduktion af klimagasser i
landbruget - 2024
Rådgivningsrapport fra DCA
–
Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug
Mathias N. Andersen
1)
(red.), Anders Peter Adamsen
4)
(red.), Poul E. Lærke
1)
, Søren U. Larsen
1)
, Uffe
Jørgensen
1)
, Jørgen E. Olesen
1)
, Kiril Manevski
1)
, Signe S. Bay
1)
, Nicholas J. Hutchings
1)
, Elly M. Hansen
1)
,
Lars J. Munkholm
1)
, Christen D. Børgesen
1)
, Ingrid K. Thomsen
1)
, Lars Elsgaard
1)
, Søren O. Petersen
1)
, Mi-
sato Toda
1)
, Winnie Ntinyari
1)
, Peter Sørensen
1)
, Joachim Audet
2)
, Paul H. Krogh
2)
, Marianne Bruus
2)
,
Gitte Blicher-Mathiesen
2)
, Brian Kronvang
2)
, Dominik Zak
2)
, Trine A. Andersen
3)
, Lærke W. Callisen
3)
, Mette
H. Mikkelsen
3)
, Anne Winding
3)
, Rumakanta Sapkota
3)
, Frederik R. Dalby
4)
, Peter Kai
4)
, Martin Jensen
5)
,
Michael Nørremark
6)
, Christian F. Børsting
7)
, Peter Lund
7)
, Maria H. Kjeldsen
7)
, Morten Maigaard
7)
, Guil-
herme Amorim Franchi
7)
, Margit Bak Jensen
7)
, Trine M. Villumsen
8)
1)
2)
3
Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet
Institut for Ecoscience, Aarhus Universitet
) Institut for Miljøvidenskab, Aarhus Universitet
Institut for Bio- og Kemiteknologi, Aarhus Universitet, Aarhus Universitet
Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet
Institut for Elektro- og Computerteknologi, Aarhus Universitet
Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab, Aarhus Universitet
Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning, Aarhus Universitet
4)
5)
6)
7)
8)