Miljø- og Fødevareudvalget (MOF) Alm. del

Samling: 2022-23 (2. samling)

Spørgsmål 14

Vil ministeren redegøre for, hvilke kriterier der gør sig gældende, når virksomheder skal vurdere om kød er forsvarligt at sælge? Herunder særligt for kød, som har ligget på frost.
Dato: 13-01-2023
Status: Endeligt besvaret
Emne: fødevaresikkerhed og fødevarekontrol
Dokumentdato: 08-02-2023
Modtaget: 08-02-2023
Omdelt: 09-02-2023

MOF alm. del - svar på spm. 14 om, hvilke kriterier der gør sig gældende, når virksomheder skal vurdere om kød er forsvarligt at sælge

MOF alm. del - svar på spm. 14 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 13-01-2023
Modtaget: 13-01-2023
Omdelt: 13-01-2023

Spm. om, hvilke kriterier der gør sig gældende, når virksomheder skal vurdere om kød er forsvarligt at sælge

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version