Miljø- og Fødevareudvalget 2022-23 (2. samling)
MOF Alm.del Bilag 518
Offentligt
Konference: Fødevarer i en plantebaseret fremtid
Torsdag d. 28. september kl. 9:30-14:00 i fællessalen på Christiansborg, København
Gratis deltagelse: Link til tilmelding
Hvilke fødevarer kommer vi til at spise i en plantebaseret fremtid, og hvor skal proteinerne komme
fra? Skal der satses stort på traditionelle løsninger som fermentering og ekstrudering, eller skal vi i
stedet skabe proteiner fra CO2 i luften eller smags- og teksturingredienser fra genmodificerede
mikroorganismer? Og hvad er økologiens rolle? Skal det hele i spil?
Men hvad er mulighederne, barriererne og fremtidsperspektivet egentlig for de forskellige
løsninger? Det forsøger vi med denne konference at komme nærmere, med oplæg fra eksperter
inden for flere af disse løsninger. Til sidst vil politikerne debattere hvilke teknologier og
proteinkilder de mener, at Danmark skal satse på i fremtiden.
Plantebaseret Videnscenter, Plantebranchen og Dansk Erhverv inviterer til en stor konference, hvor
vi udforsker ovenstående emner. Vi serverer frokost med fremtidens smagfulde, innovative og
økologiske fødevarer. Og så er der tid til at netværke, stille spørgsmål til oplægsholdere og præge
politikernes syn på et fremtidigt dansk fødevaresystem.
Se programmet på næste side.
Det er gratis at deltage. Tilmeld dig i dag via dette link:
Link til tilmelding.
Konferencen er støttet af