Miljø- og Fødevareudvalget 2022-23 (2. samling)
MOF Alm.del Bilag 42
Offentligt
KØBENHAVNS UNIVERSITET
DET NATUR- OG BIOVIDENSKABELIGE FAKULTET
Att. Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg.
Invitation til
Inspirationsbesøg: Fremtidens grønne fødevarer- og økonomi
Inspirationsbesøg: Fremtidens grønne fødevarer og fødevareøkonomi
12. JANUAR 2023
SCIENCE SEKRETARIAT,
Kære Miljø- og Fødevareudvalg.
KOMMUNIKATION OG POLICY
SEKTION POLICY
Danmarks landbrug og fødevareproduktion står foran en afgørende
omstilling. En ny visionsplan skal guide den samlede omstilling og
balancere de mange hensyn til klima, miljø, sundhed og et centralt erhverv.
BÜLOWSVEJ 17
1870 FREDERIKSBERG C
DIR
28992288
KU SCIENCE er eksperter i fremtidens fødevarer. Vi forsker og uddanner i
alle dele af værdikæden – fra molekylerne i marken til indkøbsvanerne i
supermarkedet. KU SCIENCE vil på den baggrund gerne invitere udvalget
til inspirationsbesøg om fremtidens grønne fødevarer og fødevareøkonomi:
REF: AAN
22.02.2023 kl. 8.30-10.30 på Future Consumer Lab
hos Institut for Fødevarevidenskab
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C*
*Besøget kan arrangeres på et andet tidspunkt, hvis det passer udvalget bedre. Ligeledes er udvalget velkomne til
at besøge Kus forsøgsgårde i Taastrup, hvor I kan se den nyeste afgrødeforskning, robotteknologier mm. KU kan i
så fald arrangere fælles transport til/fra København (ca. 40 min. hver vej).
I vil møde Danmarks førende eksperter inden for fagområder, der udgør de
centrale led af grønne fødevarers værdikæde. De vil fortælle om potentialer
og udfordringer, når det handler om at udvikle og stimulere efterspørgslen
efter grønnere fødevarer. I en åben og fri dialog kan de svare på aktuelle
dagsordener og spørgsmål.