Tak for det. Det er altid dejligt, når nogen sætter pris på, at man går på talerstolen, så tak til formanden.
Det her lovforslag kan Dansk Folkeparti ikke støtte. Da det blev lavet i sin tid, som jeg har forstået det, var det i forbindelse med det her specielle forståelsespapir, hvor regeringen lovede, jeg tror, det var Enhedslisten, måske et parti eller to mere – det kan jeg ikke lige huske – at den her ydelseskommission skulle nedsættes, og i den forbindelse aftalte man, at indtil Ydelseskommissionen kom med et resultat, skulle man hæve ydelsen for kontanthjælpsmodtagere, hjemsendelsesydelsesmodtagere og modtagere af selvforsørgelses- og overgangsydelse, som hovedsagelig er indvandrere, der egentlig skulle sendes hjem. Det lovede man dengang. Så blev Ydelseskommissionen udskudt, og så skal man have forlænget den her aftale, fordi de har fået for lidt penge.
Samtidig har regeringen så barslet med en 37-timersaktiveringsordning, hvor de samme personer, som får den her ydelse, skulle ud i aktivering, og der slog regeringen hårdt fast, at hvis ikke man mødte op, mistede man sin ydelse. Og så er det nærliggende spørgsmål jo, om man, hvis det var sådan, at regeringen fik de 37 timer igennem – det ved jeg ikke om den gør; Dansk Folkeparti er i hvert fald ikke med – og de her mennesker mistede ydelsen, så ville komme med en ekstra hævelse af ydelserne for at tilgodese dem, der så mister nogle penge, fordi de ikke er mødt op til den aktivering, som de skulle møde op til. Det kan man altid begynde at tænke over.
Nu løber den her til foråret, og så regner man med, at der nok er kommet en ydelseskommission, hvor man kan se på ydelserne. Men hvad sker der så, hvis Ydelseskommissionen nu kommer med et forslag om, at ydelserne søreme ikke skal hæves? Vil man så stå i en situation, hvor der er nogen, der siger, at så må vi forhøje de børnepenge, børneydelsen, igen? Det er det, vi ikke ved; det er så uafklaret. Man skubber det bare fremad, i stedet for, som det har været, at man sørger for at få de her personer ud at arbejde.
Der er nogle af dem her, der slet ikke skal være i Danmark. De skal måske hjemsendes. Der er måske nogle, der skal ud at have et arbejde i stedet for bare at få hævet ydelserne. Der er da godt nok også mange andre familier, der ikke er en del af det her, og som gerne ville have haft nogle højere børneydelser. Der laver man en stor forskelsbehandling, men det var for at tilgodese sine aftalepartnere i den her forbindelse. Så for at få fred og ro, indtil Ydelseskommissionen kom, hævede man den her sats, og det kan Dansk Folkeparti selvfølgelig ikke være med til, for det er at gå den helt gale vej i den forbindelse. Så Dansk Folkeparti siger selvfølgelig nej til det her forslag.