Miljø- og Fødevareudvalget 2021-22
MOF Alm.del Bilag 480
Offentligt
2561129_0001.png
En tredjedel af al mad, der produceres globalt, går tabt eller går til spilde i
processen fra produktion til forbrug. Madspild er et miljømæssigt, økonomisk
og etisk problem. Hvert år står madspild til ansvar for 8% af de samlede
globale drivhusgasser. Alene i Danmark smider vi hvert år mad ud for 8,4 mia. kr.
Tænketanken ONE\THIRD har udviklet konceptet SPISBAR’, der stiller skarpt på, hvordan vi
fremmer innovation indenfor reduktion og forebyggelse af madspild og sikrer, at flere får gavn
af nye og eksisterende løsninger.
DERFOR INVITERES DU TIL SPISBAR’S FØRSTE MADSPILDSKONFERENCE
DEN 18. MAJ 2022 FRA KL. 12.30 TIL 17.00 MED MULIGHED FOR AT BLIVE
Konferencen SPISBAR’ samler interessenter og aktører indenfor bekæmpelse af madspild på
tværs af værdikæden, for sammen at kunne dele viden og ideer, der kan hjælpe i vores fælles
arbejde for at stoppe madspild.
Til konferencen vil det være muligt at møde en række særligt udvalgte eksperter og fagpersoner,
der alle arbejder med innovation - både generelt og med særligt fokus på madspild.
I løbet af dagen kommer vi bl.a. igennem følgende emner:
Vi dykker ned i hvilke barrierer, der er for innovation på madspildsområdet
Vi debatterer de udfordringer, der er i fødevareproduktionen relateret til madspild
Du får inspiration og input til, hvordan fødevareproduktion ser ud i fremtiden
Du overværer SPISBAR’s konkurrence, hvor tre spirende virksomheder pitcher
til vores jury anført af Tommy Ahlers, for at vinde adgang til yderligere funding.
Matchmaking og dialog på tværs af værdikæden for at sikre videndeling og
yderligere nytænkning.
KONFERENCEN AFHOLDES PÅ TRANSFORMERSTATIONEN I VALBY OG DET ER
GRATIS AT DELTAGE. LÆS MERE OG TILMELD DIG HER SPISBAR.INFO