Udlændinge- og Integrationsudvalget (UUI) Alm. del

Samling: 2020-21

Spørgsmål 7

Vil ministeren oplyse, om det er rigtigt, at der i Ringsted var to lagre, som opbevarede effekterne fra Udlændingestyrelsen? Et professionelt lager og så det lager som tilhørte den ansattes kæreste. Vil ministeren oplyse, hvor store de to lagre er, samt oplyse lejeprisen på henholdsvis det ene og det andet lager? Samt oplyse hvorfor det var nødvendigt med to lagre i så tæt geografisk afstand, jf. sagen om håndtering af inventar på asylcentre?
Dato: 07-10-2020
Status: Endeligt besvaret
Emne: Udlændingestyrelsen
Dokumentdato: 02-11-2020
Modtaget: 02-11-2020
Omdelt: 02-11-2020

UUI alm. del - svar på spm. 7 om ministeren vil oplyse, om det er rigtigt, at der i Ringsted var to lagre, som opbevarede effekterne fra Udlændingestyrelsen? Et professionelt lager og så det lager som tilhørte den ansattes kæreste. Vil ministeren oplyse, hvor store de to lagre er, samt oplyse lejeprisen på henholdsvis det ene og det andet lager? Samt oplyse hvorfor det var nødvendigt med to lagre i så tæt geografisk afstand, jf. sagen om håndtering af inventar på asylcentre, fra udlændinge- og integrationsministeren.

Svar på UUI alm. del - spm. 7 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 07-10-2020
Modtaget: 07-10-2020
Omdelt: 07-10-2020

Spm. om ministeren vil oplyse, om det er rigtigt, at der i Ringsted var to lagre, som opbevarede effekterne fra Udlændingestyrelsen? Et professionelt lager og så det lager som tilhørte den ansattes kæreste. Vil ministeren oplyse, hvor store de to lagre er, samt oplyse lejeprisen på henholdsvis det ene og det andet lager? Samt oplyse hvorfor det var nødvendigt med to lagre i så tæt geografisk afstand, jf. sagen om håndtering af inventar på asylcentre, til udlændinge- og integrationsministeren.

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version