ANALYSECERTIFIKAT
TEST Reg.nr.222
Original Chia ApS
Jyllandsgade 30
6400 Sønderborg
Att: Hr Martin Toft
Modtaget dato
Analyse påbegyndt
Analyse afsluttet
Udskriftsdato
Prøvens mærkning
2013-04-02
2013-04-02
2013-04-23 16:51:14
2013-04-23
2013-03-A Chiafrø
Arkiv nummer
EOL batch
Batch nummer
Prøve nummer
AR-13-DH-058537-01
EUDKHL-00161124
588-2013-00058365
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
Protein
Kulhydrat
- heraf sukkerarter
- heraf sukkeralkoholer
Fedt
- heraf mættede fedtsyrer
- herfra umættede fedtsyrer
- heraf flerumættede fedtsyrer
Organisk syre
Kostfiber
Natrium
Salt (2.5 x Na)
1730
26
1
0-1
0
27
3
2
21
0-1
33
0-1
0-1
kJ / 420 kcal
g
g
g
g
g
g
g
g
g
g
g
g
Energiberegningerne er udført i henhold til bekendtgørelse 910 af 24/9-2009 om næringsdeklaration m.v. af
færdigpakkede fødevarer. Beregningerne er foretaget på de analyserede værdier.
Test
Parameter
Resultat Enhed
U(%)
Forv. værdi
Næringsdeklaration, lang - levnedsmidler, fedt>15%
1)
DJ408
DS ISO 11885m:1998 / ICP/OES
Natrium
<50 mg/kg
14
DHM09
DHA13
#
DHC01
NMKL 23:1991 mod. / Gravimetrisk
Vand
6.7 g/100 g
5
NMKL 173:2005 / Gravimetrisk
Aske
5.7 g/100 g
4
Beregning / Beregning
Kulhydrat, beregning
1.2 g/100 g
DHD01
DHF01
DHP12
DHS35
DHS39
DHS41
DH900
2)
LP00Q
AOAC 985.29 / Enzymatisk og gravimetrisk
Kostfiber
32.8 g/100 g
10
Ankom / Gravimetrisk
Fedt, Ankom (med forekstration)
27.2 g/100 g
7
NMKL 6:2003 mod. / Kjeldahl
Protein (N*6,25)
26.4 g/100 g
4
AOCS 1f-96 / GC-FID
Sum af monoumættede fedtsyrer
2.2 g/100 g
10
AOCS 1f-96 / GC-FID
Sum af polyumættede fedtsyrer
20.5 g/100 g
10
AOCS 1f-96 / GC-FID
Sum mættede fedtsyrer
3.0 g/100 g
10
Intern metode / Beregning
Sukkerarter, sum af
0.8 g/100 g
AOAC 982.14, mod. / HPLC
AR-13-DH-058537-01
AR1 V: 3.6
1/ 3