§ 20-spørgsmål S 1025 Om udviklingsplaner i boligforeninger.

Til: Boligminister Kaare Dybvad Bek (S)
Dato: 29-04-2020
Samling: 2019-20
Status: Besvaret, endeligt

Om § 20-spørgsmålet

Sagsgang:
Anmeldelse 29-04-2020
Endelig besvarelse 06-05-2020
Spørgsmålets ordlyd:
Kan ministeren oplyse, hvor mange af de boligforeninger, som er pålagt at lave udviklingsplaner for afvikling af 60 pct. almene familieboliger, der har måttet udskyde eller vil blive nødt til at aflyse store møder for beboere eller andre besluttende møder som følge af begrænsninger i forsamlingsfriheden forårsaget af corona, og vil ministeren give disse boligforeninger mulighed for at forlænge tidsfristerne for gennemførelse af de såkaldte udviklingsplaner?
Skriftlig begrundelse:
Ingen.
Dokumentdato: 29-04-2020
Modtaget: 29-04-2020
Omdelt: 29-04-2020

Kan ministeren oplyse hvor mange af de boligforeninger, som er pålagt at lave udviklingsplaner for afvikling af 60 pct. almene familieboliger, der har måttet udskyde eller vil blive nødt til at aflyse store møder for beboere eller andre besluttende møder som følge af begrænsninger i forsamlingsfriheden forårsaget af corona, og vil ministeren give disse boligforeninger mulighed for at forlænge tidsfristerne for gennemførelse af de såkaldte udviklingsplaner?

Kan ministeren oplyse hvor mange af de boligforeninger, som er pålagt at lave udviklingsplaner for afvikling af 60 pct. almene familieboliger, der har måttet udskyde eller vil blive nødt til at aflyse store møder for beboere eller andre besluttende møder som følge af begrænsninger i forsamlingsfriheden forårsaget af corona, og vil ministeren give disse boligforeninger mulighed for at forlænge tidsfristerne for gennemførelse af de såkaldte udviklingsplaner? (pdf-version)
Html-version