Kære medlemmer af Miljø- og Fødevareudvalget
Vi er i fuld gang med forberedelserne til
Madens Folkemøde 2020,
der afholdes på
Engestofte Gods på Lolland den 15.-16.
maj.
Sidste år afholdt vi det første Madens Folkemøde med et omfattende debatprogram, hvor vi fik startet en konstruktiv dialog
på tværs af værdikæderne i mad- og fødevarebranchen. Vores ambition er igen at skabe et folkemøde,
der kan samle alle,
der arbejder med mad og alle, der er interesserede i fødevarer og måltider; Fra jord til bord, fra havet til haverne, fra
industri til gastronomi.
På Madens Folkemøde
sætter vi scenen for mange forskellige samtaler, der relaterer sig til vores mad og fødevarer.
Det er
både inden for klima og bæredygtighed, offentlige måltider, sundhed, fødevareinnovation, produktionsformer, uddannelser
på fødevareområdet, madkultur og mange andre temaer og udfordringer, som i sidste ende relaterer sig til den mad, vi alle
putter i munden.
Vi håber, at I allerede nu vil sætte kryds i kalenderend. 15.-16. maj 2020. Vi ved af erfaring fra sidste år, at mange af
debatarrangørerne ønsker at have relevante politikere og ordførere med i deres debatter. Dog er de først klar til at sende
formelle forespørgsler i februar, da tiderne i programmet ikke ligger klar før.
Jeg har vedhæftet programmet fra 2019, så I kan få en idé om den bredde i emner og aktører, der er på Madens Folkemøde.
I kan læse mere om arrangementet på
www.madensfolkemoede.dk.
I er også velkommen til at tage fat i mig, hvis I har nogle
spørgsmål.
Vi håber at kunne byde jer velkommen på Madens Folkemøde 2020.
Med venlig hilsen
Sigrid Gjessing
Folkemødechef
Madens Folkemøde
Tlf.: +45 2858 4319
E-mail:
www.madensfolkemoede.dk