Miljø- og Fødevareudvalget 2017-18
MOF Alm.del Bilag 699
Offentligt
1943840_0001.png
ÅRSMØDE FOR
ØKOLOGER
Torsdag den 25. oktober 2018 på
Gråsten Landbrugsskole
Vi skal være verdensmestre i økologisk fødevareproduktion.
Derfor skal vi være super dygtige til at håndtere det økolo-
giske håndværk.
Kom og lad dig inspirere. Få ny viden om forbrugertrends,
jordfrugtbarhed, værdien af bæredygtig produktion samt
hvordan du skaber grobund for mere natur på din ejendom.
Alle er velkomne!
Se program på næste side
MOF, Alm.del - 2017-18 - Bilag 699: Invitation til Landbrug & Fødevarer, Økologisektionens årsmøde den 25. oktober på Gråsten Landbrugsskole
1943840_0002.png
PROGRAM
09.00 | MORGENMAD OG REGISTRERING
10.00 | BERETNING, DEBAT OG VALG TIL ØKOLOGISEKTIONENS BESTYRELSE
12:30 | FROKOST
13.30 | DEN NYE BESTYRELSE
13.40 | FREMTIDENS FORBRUGERE – HVOR GÅR DE HEN?
Hvad kommer fødevareforbrugere til at efterspørge i fremtiden? Og hvilke perspektiver åbner det for den økologiske
produktion? Kom med til en inspirerende time, hvor vi kigger nærmere på, hvordan landmænd og fødevarevirksom-
heder kan drage fordel af de trends, vi ser i markedet nu og fem år frem.
v. forbrugersociolog Nina Preus og markedschef Mette Gammicchia, Landbrug & Fødevarer
14.40 | KAFFE OG KAGE
15.10 | VERDENSMESTRE I DET ØKOLOGISKE HÅNDVÆRK
Succes som økolog afhænger af faglig dygtighed og viden om at producere i samspil med naturens præmisser. Bliv
inspireret til at bringe din bedrift et skridt videre mod det gode økologiske håndværk.
• Fagligt arbejde der skal gøre os bedre til det økologiske håndværk
v. økologichef Kirsten Holst, SEGES Økologi Innovation
• Øget fokus på jordens frugtbarhed. Hvorfor, hvordan og hvad gør jeg som praktiker?
v. landskonsulent Annette Vestergaard, SEGES Plante Innovation og øko-mælkeproducent Laust Krejberg, Nørager
• Værdien af at arbejde med bæredygtighed som en del af bedriftens strategi
v. virksomhedsrådgiver Solvejg Horst Petersen, SAGRO
16.10 | MERE NATUR I AGERLANDET
Hvordan står det til med naturen, og hvordan kan de økologiske landbrug være med til at fremme gode forhold
for vilde planter og dyr,
v. Morten D. D. Hansen, biolog og museumsinspektør
16.40 | TAK FOR I DAG V. FORMANDEN
PRIS
Formiddag
:
Gratis
Frokost og eftermiddag
:
• 175 kr. (ekskl. moms) for medlemmer af lokal forening,
virksomhedsmedlemmer i L&F samt studerende
• 300 kr. (ekskl. moms) for øvrige
TILMELDING - KLIK HER >>
www.lf.dk/aarsmoede - senest den 18. oktober 2018
STED
|
Gråsten Landbrugsskole, Fiskbækvej 15, 6300 Gråsten
Spørg din økologi-konsulent, om der bliver arrangeret fælles
transport til Gråsten Landbrugsskole.
KONTAKTPERSON
|
Kirsten Bencke, [email protected], 3339 4292
GULDSPONSOR
Friland
SØLVSPONSOR
Axel Månsson |
DLG | Naturmælk | Thise Mejeri |
Vestjyllands Andel | DLF | COOP
BRONZESPONSOR
Danish Agro |
DAVA Foods | DSV Frø Danmark |
Nielsen & Smith | Nordic Sugar |
ScanGrain | Øgro