13. marts 2018
Kære medlem af Miljø- og Fødevareudvalget
Forhandlingerne om Fødevareforlig IV er på vej. Lejre kommune og Økologisk Landsforening ønsker sig, at
det skal åbne døren for, at Danmark får flere levedygtige innovative landbrug og virksomheder, der både
kan berige gastronomien og medvirke til at skabe arbejdspladser og liv på landet og i byen.
Fødevareforlig III indeholdt en stalddørspakke, den vil vi gerne have fulgt op på med en små-skala pakke.
Vi inviterer derfor til et arrangement
på restaurant Bæst på Nørrebro den 4. april kl.13 – 15.
Sammen med fire små-skala virksomheder Hegnsholt ved Johanne Schimming, Stengaarden ved Jens Otto
Rasmussen, Strynøfrugthave ved Mette Meldgaard, Farm of Ideas ved kok og restauratør Christian Puglisi
vil vi give jer en indsigt i de muligheder, de tilbyder, og hvor de render ind i væsentlige barrierer med den
gældende fødevarelovgivning.
Af hensyn til gennemførslen vil vi sætte pris på, hvis du
senest den 28. marts
vil lade os vide, om du
deltager, det håber vi, du gør.
Med venlig hilsen
Per Kølster
Formand, Økologisk Landsforening
Carsten Rasmussen
Borgmester, Lejre kommune
I kan se mere om de fire producenter på følgende hjemmesider
https://www.hegnsholt.net/
http://www.stengaardenoko.dk/
http://www.strynoefrugthave.dk/
https://farmofideas.dk/