Tak for det.
Jeg regner med, at min besvarelse af dagens tre § 20-spørgsmål om emnet vil gøre det helt klart over for alle, hvordan kommunerne skal arbejde med borgere i ressourceforløb.
Lad mig også understrege, at vi jo også tidligere her i Folketingssalen har diskuteret det tema indgående.
Jeg vil gerne starte med at understrege, at ressourceforløb skal give mening, og så må borgerne aldrig blive dårligere af at være i ressourceforløb.
Kommunerne er simpelt hen forpligtede til at tilpasse eller helt stoppe indsatsen, hvis en borger f.eks.
bliver dårligere af at deltage i et konkret forløb.
Jeg forventer, og det har jeg også meldt klart ud i sagen om Middelfart Kommune, at kommunerne foretager en ordentlig og grundig sagsbehandling, der tager hensyn til borgernes situation og helbred.
Jeg kan forstå, at Middelfart Kommune vil tage et dialogmøde med de praktiserende læger for at styrke samarbejdet om målgruppen.
Det synes jeg er positivt.
Så sikrer vi, at kommunen og de praktiserende læger ikke går skævt af hinanden.
Vi har også i forligskredsen bag reformen af førtidspension og fleksjob iværksat en række initiativer til bedre ressourceforløb, som skal styrke borgernes tryghed og retsstilling.
Det er ikke ret længe siden, og det skal selvfølgelig også have lov til at virke.
Jeg følger området særdeles tæt og er jo også, som jeg har sagt her i Folketingssalen, villig til at handle yderligere, f.eks.
ved den evaluering, som vi gennemfører her i 2017, hvis der måtte være behov for det.
Men jeg noterer mig også med tilfredshed, at f.eks.
SF's medlem valgt på Fyn, Karsten Hønge, som også er en del af forligskredsen, i den her sag, også har været meget klar, og det vil jeg også gerne kvittere for her i dag i Folketingssalen.