Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget
Til:
Dato:
Erhvervsministeren
7. februar 2017
Udvalget udbeder sig ministerens besvarelse af følgende spørgsmål:
L 113
Forslag til lov om ændring af lov om restaurationsvirksomhed og alkoholbevil-
ling m.v. (Ændring af alderskrav for unge personers beskæftigelse og alders-
krav til bevillingshavere og bestyrere m.v.).
Af erhvervsministeren (Brian Mikkelsen)
Spørgsmål 11
Kan ministeren, jf. det foreslåede § 27, stk. 2, redegøre udførligt for, hvilke kri-
terier der afgrænser serveringssteder, hvis hovedformål er servering af mad,
fra serveringssteder, hvis hovedformål ikke er servering af mad? Og kan mini-
steren i forlængelse heraf redegøre for, hvor mange serveringssteder i f.eks.
Nyhavn og Jomfru Ane Gade, der ud fra disse kriterier vil skulle betegnes som
serveringssteder, hvis hovedformål er servering af mad?
Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Pelle Dragsted (EL) og Lisbeth Bech
Poulsen (SF).
På udvalgets vegne
Morten Bødskov
formand
1/1